Noordkaap Challenge 2019

donderdag december 17, 2020
DJI_0187

Vorig jaar in december ging ik voor de tweede keer mee met de Noordkaap Challenge als onderdeel van de Canon Camera crew. De Noordkaap Challenge is een 2 week durende trip met de auto, door Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen, met als doel het meeste noordelijke punt van Europa. De deelnemers doen onderweg verschillende challenges waarmee ze geld ophalen voor een goed doel naar keuze. Onderweg komen we door de mooie natuur van Lapland midden in de winter en komt de zon niet op voor een deel van de reis. Helaas hadden we in 2019 het noorderlicht niet veel gezien, wat normaal gesproken wel 1 van de hoogtepunten is.

Canon Camera Crew

Waar ik het eerste jaar vooral als camera man mee was, was ik nu verantwoordelijk voor de social media tijdens de 2 week durende trip. Daarbij heb ik ook geholpen met fotografie en het maken van drone beelden. Daarbij leverde Canon Benelux de professionele apparatuur aan. en gebruikte we onder andere verschillende soorten drones. Samen met Thijmen en Rik heb ik onder andere deze film over een Porsche GT3 RS gemaakt.

Maar ook een aantal overzicht shots met de FPV drone bij de Noordkaap zelf, want normaal gesproken erg lastig is vanwege de harde wind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *