Promotie video

Video’s om jou bedrijf te promoten

Mijn kracht ligt in het overbrengen van de perfecte sfeer die de kijker meeneemt jouw verhaal in. Samen maken we jouw idee werkelijkheid en vertellen wij het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst. Beelden van de camera combineer ik met aerials gemaakt door drones om uniek beeldmateriaal toe te kunnen voegen aan de video’s. Ben je dus opzoek naar een videograaf in Zeeland, dan is Andy Troy Visuals een goede match voor jou. Ik lever haarscherpe beelden die perfect passen bij jouw wensen en ik weet hoe belangrijk het is om iemand te hebben die met jou meedenkt in mogelijkheden. 

Zowel korte (actie) video’s, mini documentaires en interviews kan ik maken bedoelt voor jouw klanten, website, Youtube of ander social media kanaal. Ook meerdere video’s of korte series in eenzelfde stijl behoren tot de mogelijkheden. Samen maken we beelden om nooit te vergeten.

Korte video

– 2 uur shoot
– 30-60 sec video
€500

Promotie video

– 1 dag shoot
– 1-2 minuten video
€1250

Op maat

– Zelf kiezen aantal shoot dagen
– Duur of aantal video’s naar keuze

Prijzen exclusief 21% BTW en reiskosten. Reiskosten op Walcheren in begrepen, daar buiten €0.30 per km. Prijzen zijn een indicatie, deze kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van de shoot.