Drone fotografie

Perspectief vanuit de lucht

Luchtfotografie, ofwel met een drone unieke foto’s maken vanaf een hoogte zorgt voor net dat extra’s op een bedrijven website, magazine of social media account. Breng jouw bedrijf of product in beeld op een originele manier, waarbij je de standaard manieren van fotograferen achter je laat. Samen bepalen we de compositie en sfeer om passende foto’s te maken vanuit de lucht. Ideaal om jouw bedrijf in de omgeving te laten zien, maar ook om overzichtsfoto’s te maken. 

Vanaf 2021 bezit ik de certificaten A1/A2/A3, waardoor ik op veel plekken in Nederland beelden mag maken. Zowel boven land als het water mag ik vliegen en kan ik als dronepiloot kiters volgen op de golven, of een nieuw perspectief bieden bij een bedrijf. Wanneer er in de stad of in de buurt van vliegvelden gevlogen moet worden, voert Aeriallive deze voor mij uit. 

Korte shoot

– 1 uur op locatie
– 10 foto’s bewerkt
€100

Shoot 2

– 3-4 uur op locatie
– 25 foto’s bewerkt
€300

Op maat

– Gecombineerd met andere diensten
– €750 dag tarief

Prijzen exclusief 21% BTW en reiskosten. Reiskosten op Walcheren in begrepen, daar buiten €0.30 per km. Prijzen zijn een indicatie, deze kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van de shoot.