Social media video

Korte video’s voor jou social media kanalen

Ik ben in te huren om video’s te creëren die jouw socials mooier zullen maken. Een professionele uitstraling die bijblijft bij je bezoekers en klanten en deze ook laat terugkomen. Video’s die tussen de 30 en 60 seconden duren, zijn snel te maken. In een kortere tijd kan ik dus voor meerdere video’s voor jouw kanaal zorgen. Hiervoor kan ik daarnaast gebruik maken van speciale FPV race drone opnames die jou als persoon kunnen volgen over land en water. Dit kan moeiteloos gecombineerd worden met stilstaand beeldmateriaal, van jou, het landschap of de producten waar jij voor staat. Een uniforme stijl houd ik aan als videomaker in de bewerking zodat het moeiteloos in jouw feed past. 

Daarnaast kan ik je ook advies geven over hoe je het fotomateriaal het best kunt inzetten en waar je op moet letten per social media kanaal. Ik kan je tips en tricks geven die je ook later zelf kunt toepassen op jouw kanaal. 

Social video

– 2-3 uur shoot
– 30-40 sec video

€400

Social video + foto

– 3-4 uur shoot
– 25 foto’s
– 30-40 sec video
€750

Op Maat

– Project op aanvraag
– Zie voorbeelden hieronder

Prijzen exclusief 21% BTW en reiskosten. Reiskosten op Walcheren in begrepen, daar buiten €0.30 per km. Prijzen zijn een indicatie, deze kunnen hoger of lager uitvallen afhankelijk van de shoot.